Avdelning

Försäljning

Träffa några av våra säljare!

 • Det bästa med att jobba på Lumon är den frihet under ansvaret man får. Saker måste göras men jag bestämmer när och hur. Jag älskar också kontakten med våra kunder, och att jag har en otrolig möjlighet att hjälpa kunderna hitta de bästa lösningarna för deras balkonger, de lyssnar verkligen på våran expertis. Jag gillar även starkt att alla mina medarbetare är så otroligt lösningsorienterade.

  William Sahlbom

  Distriktsäljare

 • Lumon är ett tryggt och stabilt företag som ger mig möjligheten att både utvecklas som säljare, men också att få uppleva nöjda kunder med våra fantastiska produkter.

  Malin Vestre

  Distriktsäljare

 • Det bästa med att jobba på Lumon som säljare är bredden av arbetsuppgifter, att det är högt och lågt och att jag lär mig nya saker varje vecka. Jag blir både stolt och riktigt glad när jag varit med och påverkat hur en fasad förändrats till en bättre, modernare och mera miljövänlig fasad. Det påverkar ju hur en stadsdel kan se ut, vilket är galet roligt! Mina riktigt goa kollegor och alla kunder jag träffar gör mitt arbete väldigt roligt.

  Didar Kalori

  Distriktsäljare

 • På Lumon är jag omgiven av fantastiskt drivna och härliga människor varje dag! För Lumon är personalen och våra kunder det absolut viktigaste och allt som vi gör strävar åt att förbättra oss som arbetsgivare och företag. Det är jag mycket stolt över att vara en del av.”

  Christian Zeylon

  Säljchef